Over de dierenartsen

dierenarts bij u thuis maarssen utrecht josien deenik

Dierenarts Josien Deenik (1975) is een ervaren en gepassioneerd dierenarts voor gezelschapsdieren.

Zij voltooide in 2001 haar opleiding tot dierenarts aan de universiteit van Utrecht. Daarna werkte zij zes jaar lang als dierenarts in loondienst, eerst in Arnhem en later in Bussum. Daar deed zij een brede ervaring op in de geneeskunde van katten, honden, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren.
In 2008 startte zij “De dierenarts bij u thuis”.

Door het zeer regelmatig bijwonen van nascholingsaktiveiten en cursussen is zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied.

Josien: “Ik neem tijdens het consult graag de tijd voor mensen en hun huisdieren. Als je de tijd neemt om een dier rustig te onderzoeken en goed naar de eigenaar te luisteren en het probleem uit te vragen, ontdek je veel beter wat er aan de hand is of wat er speelt. Daar komt bij dat ik dieren in hun natuurlijke omgeving onderzoek, waar zij hun problemen veel duidelijker tonen. Een kat die thuis mank loopt, kruipt in een spreekkamer vaak buikschuivend over de vloer en voelt van de stress geen pijn  meer, waardoor het onderzoek bemoeilijkt wordt.

Ik heb gemerkt dat mijn rustige benadering van dieren een heel positief effect heeft op hoe de dieren het bezoek van de dierenarts ervaren, wat weer als heel prettig wordt ervaren door veel eigenaren.
Ik geef altijd uitleg bij wat ik doe en als u vragen heeft, dan beantwoord ik die graag.”

Dierenarts Linda Dorrestein

Vanaf het moment dat ik als klein meisje geen prinses meer wilde zijn, heb ik altijd geroepen dat ik dierenarts wilde worden. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens de studie heb ik niet alleen geleerd over ziektes bij dieren, maar me ook bezig gehouden met communicatieprocessen in en om de diergeneeskundige praktijk.
Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken door heel Nederland. Na Nijmegen, Meppel, Haarlem, Ridderkerk en Rotterdam, ben ik bij de Limes eindelijk weer dichter bij huis! Bij deze kliniek zult u me zien op de locatie Harmelen en daarnaast ben ik een van de twee thuisdierenartsen die de kliniek per 2018 rijk is.

Wat mij het meeste aanspreekt in het vak is het opbouwen van een lange termijn relatie met zowel het dier als de eigenaar. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te bieden en een eerlijk en objectief advies rondom behandelmogelijkheden. Kwaliteit van leven gaat voor mij boven alles, ik zet me met liefde in om uw dier blij en gezond oud te laten worden!

Ik woon met mijn vriend samen in Utrecht. Mijn vrije tijd gaat op aan verschillende buitensporten: roeien, racefietsen, wakeboarden en snowboarden. Verder ga ik graag op reis naar verre bestemmingen.

dierenarts bij u thuis linda dorrestein

  • Ruim 14 jaar ervaring.

  • Zorgt voor een ontspannen stressvrije sfeer.

  • Voor behandeling van katten, honden, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Maak een afspraak