Over de dierenarts

dierenarts bij u thuis maarssen utrecht josien deenik

  • Ruim 14 jaar ervaring.

  • Zorgt voor een ontspannen stressvrije sfeer.

  • Voor behandeling van katten, honden, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren.

  • Werkzaam in een ruim gebied rondom Maarssen en Utrecht.

Contactgegevens

Telefoon: 06 – 49 36 22 16
E-mail: info@dierenartsbijuthuis.nl

Dierenarts Josien Deenik (1975) is een ervaren en gepassioneerd dierenarts voor gezelschapsdieren.

Zij voltooide in 2001 haar opleiding tot dierenarts aan de universiteit van Utrecht. Daarna werkte zij zes jaar lang als dierenarts in loondienst, eerst in Arnhem en later in Bussum. Daar deed zij een brede ervaring op in de geneeskunde van katten, honden, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren.
In 2008 startte zij “De dierenarts bij u thuis”.

Door het zeer regelmatig bijwonen van nascholingsaktiveiten en cursussen is zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied.

Josien: “Ik neem tijdens het consult graag de tijd voor mensen en hun huisdieren. Als je de tijd neemt om een dier rustig te onderzoeken en goed naar de eigenaar te luisteren en het probleem uit te vragen, ontdek je veel beter wat er aan de hand is of wat er speelt. Daar komt bij dat ik dieren in hun natuurlijke omgeving onderzoek, waar zij hun problemen veel duidelijker tonen. Een kat die thuis mank loopt, kruipt in een spreekkamer vaak buikschuivend over de vloer en voelt van de stress geen pijn  meer, waardoor het onderzoek bemoeilijkt wordt.

Ik heb gemerkt dat mijn rustige benadering van dieren een heel positief effect heeft op hoe de dieren het bezoek van de dierenarts ervaren, wat weer als heel prettig wordt ervaren door veel eigenaren.
Ik geef altijd uitleg bij wat ik doe en als u vragen heeft, dan beantwoord ik die graag.”

Benieuwd naar mijn werkwijze?

Maak een afspraak