Werkwijze van De dierenarts bij u thuis

Dierenartsen Josien Deenik en Linda Dorrestein benaderen uw huisdier altijd heel rustig en nemen eerst de tijd voor kennismaking voordat zij overgaan tot het onderzoek of de behandeling. Daardoor voelt uw huisdier zich gauw veilig en vertrouwd bij hen. Om dit gevoel te versterken dragen zij geen witte jas, zodat uw dier meestal niet eens door heeft dat het onderzocht wordt door een dierenarts. Ook van een injectie voelt uw huisdier meestal niets. Als uw huisdier mocht kiezen, zou hij of zij zeker de voorkeur geven aan een thuisconsult!

Ook u als eigenaar kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Wij werken met de stelregel “Kwaliteit boven kwantiteit”. U kunt er daarom vanuit gaan dat de dierenarts alle tijd voor u en uw dier zal nemen en uitsluitend werkt met uitstekende producten.

Voor het consult aan huis zal de dierenarts naar u toekomen met alle benodigde spullen.
Als er een röntgenfoto of echo gemaakt moet worden, of als er een wat grotere operatie nodig is, zal de dierenarts u daarvoor doorverwijzen naar één van onze vestigingen of een specialist. Dit doorverwijzen gebeurt op maat en altijd in overleg met u. Wij kunnen desgewenst ook het transport van uw huisdier naar de praktijk voor u verzorgen.

“De dierenarts bij u thuis”  is gevestigd in Maarssenbroek. U kunt over het algemeen op alle vestigingen van Diergezondheidscentrum De Limes terecht voor het ophalen van bestellingen en medicijnen.

  • Josien rijdt doorgaans visite op maandag, vrijdag en op de even weken op donderdag.

  • Linda rijdt doorgaans visite op dinsdag, woensdag en op de oneven weken op donderdag.

Impressie werkwijze

dierenarts bij u thuis maarssen utrecht werkwijze 3.3 dierenarts bij u thuis maarssen utrecht werkwijze 3.2 dierenarts bij u thuis maarssen utrecht werkwijze 3.1

Ervaar zelf het gemak

Neem contact op voor een afspraak.

Telefoonnummer:
06 – 49 36 22 16
E-mail: info@dierenartsbijuthuis.nl

Of onderstaand contactformulier:

Uw naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht