Menu
 • Bel ons:06 - 49 36 22 16

Josien Deenik

Dierenarts

Josien Deenik
Josien Deenik Dierenarts

In 2001 voltooide ik mijn opleiding tot dierenarts aan de universiteit van Utrecht. Daarna heb ik zes jaar lang als dierenarts in loondienst gewerkt, eerst in Arnhem en later in Bussum. Daar heb ik een brede ervaring opgedaan in de geneeskunde van katten, honden, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren.
In 2008 ben ik “De dierenarts bij u thuis” gestart als ZZP’er. In 2018 is mijn praktijk gefuseerd met Diergezondheidscentrum De Limes en ben ik onderdeel geworden van dit leuke team.

Ik neem tijdens het consult graag de tijd voor mensen en hun huisdieren. Als je de tijd neemt om een dier rustig te onderzoeken en goed naar de eigenaar te luisteren en het probleem uit te vragen, ontdek je veel beter wat er aan de hand is of wat er speelt. Daar komt bij dat ik dieren in hun natuurlijke omgeving onderzoek, waar zij hun problemen veel duidelijker tonen. Een kat die thuis mank loopt, kruipt in een spreekkamer vaak buikschuivend over de vloer en voelt van de stress geen pijn  meer, waardoor het onderzoek bemoeilijkt wordt.

Ik heb gemerkt dat mijn rustige benadering van dieren een heel positief effect heeft op hoe de dieren het bezoek van de dierenarts ervaren, wat weer als heel prettig wordt ervaren door veel eigenaren.
Ik geef altijd uitleg bij wat ik doe en als u vragen heeft, dan beantwoord ik die graag.

Met mijn kinderen en kat woon ik in Maarssen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen om gezellig uiteten te gaan of een dagje te relaxen. Verder zeil ik graag op de Loosdrechtse Plassen en heb ik het Indoor Skydiven ontdekt.

Contactinformatie praktijk

De dierenarts bij u thuis

Terug
 • Ma
  10.00 - 18.00 uur
 • Di
  10.00 - 18.00 uur
 • Wo
  09.00 - 18.00 uur
 • Do
  09.00 - 18.00 uur
 • Vrij
  09.00 - 21.00 uur
 • Za
  09.00 - 17.00 uur
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Nijverheidsweg 1 3606 AH Maarssenbroek Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps