Menu
 • Bel ons:06 - 49 36 22 16

Thuisbezoeken zijn tijdelijk niet mogelijk. Excuses voor het ongemak.

Werkwijze

Kwaliteit boven kwantiteit

Werkwijze

Dierenarts Malou Vijfhuizen benadert uw huisdier altijd heel rustig en nemen eerst de tijd voor kennismaking voordat zij overgaat tot het onderzoek of de behandeling. Daardoor voelt uw huisdier zich gauw veilig en vertrouwd bij haar. Om dit gevoel te versterken draagt zij geen witte jas, zodat uw dier meestal niet eens door heeft dat het onderzocht wordt door een dierenarts. Ook van een injectie voelt uw huisdier meestal niets. Als uw huisdier mocht kiezen, zou hij of zij zeker de voorkeur geven aan een thuisconsult!

Ook u als eigenaar kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Wij werken met de stelregel Kwaliteit boven kwantiteit. U kunt er daarom vanuit gaan dat de dierenarts alle tijd voor u en uw dier zal nemen en uitsluitend werkt met uitstekende producten.

Voor het consult aan huis zal de dierenarts naar u toekomen met alle benodigde spullen. Als er een röntgenfoto of echo gemaakt moet worden, of als er een operatie nodig is, zal de dierenarts u daarvoor doorverwijzen naar één van onze vestigingen of een specialist. Dit doorverwijzen gebeurt op maat en altijd in overleg met u. Wij kunnen desgewenst ook het transport van uw huisdier naar de praktijk voor u verzorgen.

“De dierenarts bij u thuis” is gevestigd in Maarssenbroek. U kunt op alle vestigingen van Diergezondheidscentrum De Limes terecht voor het ophalen van bestellingen en medicijnen.

Malou rijdt doorgaans visite op woensdag en op de oneven weken op donderdag.

Ontmoet Malou

Contactinformatie praktijk

De dierenarts bij u thuis

Terug
 • Ma
  10.00 - 18.00 uur
 • Di
  10.00 - 18.00 uur
 • Wo
  09.00 - 18.00 uur
 • Do
  09.00 - 18.00 uur
 • Vrij
  09.00 - 21.00 uur
 • Za
  09.00 - 17.00 uur
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Nijverheidsweg 1 3606 AH Maarssenbroek Thuisbezoeken zijn tijdelijk niet mogelijk. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps